Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Sute de elevi participă la etapa județeană a Olimpiadei de Lingvistică


Etapa județeană a Olimpiadei de Lingvistică va avea loc sâmbâtă și se va desfășura la Åžcoala Gimnazială „Al. Vlahuță” și la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, la etapa județeană de sâmbătă s-au înscris 630 de elevi, 172 de elevi de liceu, restul de gimnaziu. Astfel, elevii de clasele a V-a și a VI-a vor susține Olimpiada la Åžcoala Gimnazială „Al. Vlahuță”, iar elevii de clasa a VII-a și a XII-a la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”.
Intrarea elevilor în săli se va face între orele 9.00-9.30, iar repartizarea acestora pe săli va fi afișată la avizierul unității de învățământ și pe ușa fiecărei săli de concurs. Atestarea identității elevilor calificați la etapa județeană a olimpiadei de lingvistică se face pe baza unuia dintre următoarele acte: carte de identitate; carnet de elev, vizat pentru anul școlar în curs; în consecință, elevii prezenți la concurs trebuie să aibă asupra lor unul dintre actele menționate mai sus. Proba va începe la ora 10.00, iar timpul de lucru este de 3 ore. Rezultatele înainte de contestații vor fi afișate la sediul Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani, sâmbătă, 22.11.2014, după ora 21.00. 
Eventualele contestații vor fi înregistrate luni, 24 noiembrie, între orele 10.00 – 12.00, la secretariatul Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia”, iar contestarea punctajelor obținute se face în scris, prin completarea de către autorul lucrării a unui formular, semnat atât de către acesta, cât și de către părinte. Rezultatele finale vor fi afișate la sediul Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia”, marți, 25 noiembrie, după ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?