Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Boala Varicoasă – Doar o problemă estetică??


Boala varicoasă nu mai reprezintă doar o problemă estetică, ea putând evolua către complicații foarte grave, cum ar fi ulcerul varicos, rana care nu se vindecă niciodată, inclusiv la persoanele cărora nu le pasă de estetică.
Cauzele incriminate în apariția insuficienței venoase și apariția de varice sunt, pe lângă cele ereditare, familiale, legate de moștenirea unui țesut elastic mai puțin elastic în pereții venelor, statul prelungit în picioare, sarcinile multiple și bineînțeles obezitatea. Mâncărimi ale pielii, dermatita de stază și ulcerul varicos sunt doar câteva simptome ale bolii varicoase.
La ora actuală, pe lângă clasicul tratament chirurgical, operator, al bolii varicoase, varicele pot fi tratate fără a fi necesară operația chirurgicală, inclusiv venele mari, deoarece metoda folosită în clinicile noastre presupune injectarea precisă, ghidată echografic a agentului sclerozant direct în vena afectată.
În cadrul Clinicilor Laurus Medical beneficiați de noua tehnologie UGFS (scleroterapie ghidată ultrasonic) care ajută și la tratatarea venelor localizate profund, care altfel ar fi necesitat intervenția chirurgicală.
În data de 27 Noiembrie 2014, Dr.Horia Roman, Director medical Clinicile Laurus, medic primar chirurg București, va oferi consultații și tratamente pentru varice la clinica din Focșani. Pentru informații și programări ne puteți contacta la numerele de telefon 0237/231888 și 0725222543 ,www.laurusmedical.ro.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?