Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Femeia accidentată de ambulanță, duminică seara, este rănită grav



    Femeia din Garoafa, care duminică seara a fost accidentată de o ambulanță, s-a ales cu răni grave în urma impactului. Ea a fost trimisă la Galați pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate. La Spitalul Județean de Urgență Focșani, medicii au diagnosticat-o cu „policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-facial, fracturi prin accident rutier, hemosinus maxilar și frontal”. Ieri, medicii vrânceni au decis să o transfere la Galați.
    Accidentul, în urma căruia femeia de 56 de ani, din Garoafa, a fost rănită grav, a avut loc duminică seara, în jurul orei 18.00, iar din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că victima s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului european. Deși, duminică seara, managerul SAJ Vrancea, medicul Vitalie Bețișor, a precizat că ambulanța transporta un bolnav de la Panciu la Focșani, la Secția TBC, afirmație din care se înțelege că circula în direcția Adjud-Focșani, în comunicatul IPJ se arată că ambulanța nu venea spre Focșani, ci circula în direcția Adjud.
    „La data de 16 noiembrie a.c., ora 18.00, pe DN2 E85, în comuna Garoafa, M. Vasilică, de 48 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autospecializată pe direcția Focșani către Adjud a accidentat-o grav pe C. Elena, de 56 ani, din comuna Garoafa, care a traversat strada prin loc nepermis. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Ieri, medicul Bețișor a confirmat faptul că ambulanța adusese pacientul la Focșani și se îndrepta către Panciu. „Este adevărat că echipajul se îndrepta către Panciu, nu către Focșani. Adusese un pacient la Focșani, la Secția TBC, și se îndreptau către Panciu, urmând să facă un alt transfer. Am făcut și noi verificări în acest caz, am discutat cu echipajul de pe ambulanță, iar acum așteptăm rezultatele anchetei de la poliție. De asemenea, așteptăm și rezultatul probelor de sânge în cazul victimei. În funcție de ceea ce se va stabili în urma anchetei, vom vedea ce se va întâmpla”, a explicat medicul Bețișor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?