Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A murit colonelul (r) Gabriel Ștefănescu


Colonelul (r) Gabriel Ștefănescu s-a stins din viață de ziua sa onomastică, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, fiind răpus de o boală nemiloasă, după cum spun cunoscuții familiei. În vârstă de 76 de ani, colonel (r) Gabriel Ștefănescu și-a început cariera militară în anii ’60, la UM 01470.  A lucrat apoi la UM 2280 Cotești, unde a fost locțiitor al comandantului, dar și șef de stat major. Colonel (r) Gabriel Ștefănescu a trecut în rezervă în urmă cu aproximativ 20 de ani.
    Plutonier adjutant (r) Dumitru Bălan i-a fost subordonat colonelului (r) Gabriel Ștefănescu mai bine de 20 de ani și are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său șef, pe care l-a caracterizat ca fiind un om foarte deștept și cu suflet bun. „I-am fost subordonat domnului colonel Ștefănescu vreme de 20 de ani la UM 2280 Cotești. Dumnealui a fost locțiitor al comandantului și a mai fost și șeful unui depozit. A fost un om foarte deștept, cu foarte mult bun simț și cu suflet bun. Nu am cuvinte să-l descriu pe domnul Ștefănescu. Un om cu un caracter deosebit. Puțini oameni sunt ca dumnealui. A murit de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, de ziua dumnealui, și ne pare nespus de rău, tuturor celor care l-am cunoscut. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus plutonier adjutant (r) Dumitru Bălan.
Colonel (r) Gabriel Ștefănescu va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Sudic din Focșani, după cum ne-au spus cunoscuții familiei. 
    Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

                              Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?