Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Exercițiul „Platinum Linx 15-03” a ajuns la final


Exercițiul „Platinum Linx 15-03”, la care au luat parte militari vrânceni din cadrul Batalionului 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu” și militari americani din cadrul Companiei Armament din Statele Unite ale Americii, s-a încheiat vineri cu o ceremonie.   
 Potrivit informațiilor primite de la locotenent Garofița Buzoianu, ceremonialul de încheiere a exercițiului a fost precedat de finala competițiilor sportive organizate pe parcursul săptămânii. Totodată, s-au înmânat plachete onorifice cu însemnele batalionului atât din partea comandantului Batalionului 280 Infanterie Mecanizată, cât și din partea comandantului companiei din care au făcut parte militarii americani. De asemenea, militarii participanți la exercițiu au primit certificate și diplome de apreciere din partea ambilor comandanți, iar la final, câștigătorii competițiilor sportive au fost premiați.
    Militarii Batalionului 280 Infanterie Mecanizată, din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată, au început exercițiul de instruire în comun cu militarii americani pe data de 3 noiembrie. Până pe data de 7 noiembrie, dată la care exercițiul s-a încheiat, prin activitățile desfășurate, s-a urmărit perfecționarea deprinderilor de ducere a acțiunilor militare pe timpul luptei de apărare și realizarea coeziunii acționale a subunităților, prin executarea zilnică a activităților specifice în complexul de poligoane al unității și în zona Armeni – poligonul automatizat Bogza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?