Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Kevin Spacey, un mercenar malefic în noua versiune a jocului video „Call of Duty”


Actorul american Kevin Spacey interpretează rolul unui mercenar malefic ce luptă cu batalioane de soldați ai viitorului în noua versiune a jocului video „Call of Duty”, care va fi lansată marți. Noua versiune a jocului, care face parte dintr-o franciză ce valorează câteva miliarde de dolari, este lansată de compania Activision. Pentru noul joc, intitulat „Call of Duty: Advance Warfare”, studiourile Sledgehammer au adaptat grafica acestui produs video la noile capacități oferite de consolele de joc de ultimă generație PlayStation 4 și Xbox One. „Am avut o abordare cu adevărat diferită”, afirmă directorul general al Activision, Eric Hirshberg. „De această dată, am adaptat formula de joc și am orientat-o spre direcții diferite”, a adăugat el.
    Studiourile Sledgehammer au modificat mecanica jocului, înzestrându-i pe soldați cu „uniforme cu exoschelete”, care le oferă acestora o serie de super-puteri. De asemenea, o nouă intrigă a fost creată, ca și un nou personaj central, întruchipat de celebrul actor hollywoodian Kevin Spacey. Mișcările și expresiile lui Kevin Spacey au fost captate grație unui proces computerizat special, pentru a crea o versiune virtuală foarte realistă a starului, care îl interpretează în acest joc video pe Jonathan Irons, un mercenar malefic ce vrea să conducă lumea. „A fost foarte amuzant să lucrez cu o echipă întreagă de programatori și să îl interpretez pe Jonathan Irons”, a declarat Kevin Spacey într-un comunicat. „Tehnologia utilizată este cu adevărat remarcabilă și diferită de absolut tot ceea ce am făcut până în prezent. Abia aștept să văd cum va arăta noul joc”, a adăugat actorul.
Acțiunea se derulează în anul 2054, când Atlas, o puternică firmă paramilitară privată, condusă de personajul interpretat de Kevin Spacey, încearcă să înlăture de la putere guvernul american. Mânat de ură și de setea de răzbunare care îl macină după moartea fiului său, Jonathan Irons devine obsedat de putere și dispus să distrugă întreaga lume. Utilizatorii jocului își asumă rolul soldaților care sunt înzestrați cu diverse capacități de luptă.
Noul joc va fi comercializat începând de marți, cu prețul de 60 de dolari, și cu versiuni speciale pentru cele mai recente console lansate de Sony și Microsoft, dar și pentru computerele care funcționează cu sistemul de operare Windows. Utilizatorii care au comandat jocul în avanpremieră fac deja cozi mari în fața magazinelor din orașul australian Sydney. „În fiecare an, lansarea «Call of Duty» reprezintă mai mult decât lansarea unui produs nou; este un eveniment cultural care reunește milioane de persoane în lumea întreagă”, a declarat directorul comercial al grupului Activision, Tim Ellis.
Jocul „Call of Duty” s-a vândut în peste 100 milioane de unități de la lansarea primei sale versiuni, la sfârșitul anului 2003.
    Versiunile acestei francize video s-au inspirat de-a lungul anilor și din diverse personaje istorice. Jocul a folosit deja imaginea dictatorului cubanez Fidel Castro, a fostului președinte american John F. Kennedy și a dictatorului panamez Manuel Noriega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?