Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

„Buzata” află astăzi dacă va fi cercetată în libertate


Silvica Tudorița C., zisă și „Buzata”, află astăzi dacă va fi pusă în libertate. Contestația sa împotriva măsurii arestării preventive, dispusă de judecătorii Tribunalului Vrancea, va fi luată în discuție astăzi, de magistrații Curții de Apel Galați.
    Femeia, acuzată de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată și trafic de minori în formă continuată, a fost arestată pe 25 octombrie, pentru 30 de zile. În același dosar au mai fost arestate preventiv alte 10 persoane, inclusiv mama și soțul tinerei, toți fiind acuzați de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
Anterior arestării, la locuințele inculpaților au fost efectuate percheziții și, printre altele, au fost găsite inclusiv fete, care erau trimise la produs pe raza județului Vrancea, în zona stațiilor peco de pe marginea drumului european. Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, la locuințele membrilor grupării au fost identificate un număr de 7 victime ale traficului de persoane, dintre care 3 minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?