Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

SCANDAL LA GRĂDINIŢĂ! O educatoare şi doctoriţa unităţii, acuzate că s-au certat şi BĂTUT


Scandal între o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 din Adjud și doctorița unității de învățământ. Cele două s-au luat la ceartă din cauza faptului că educatoarea ar fi dorit ca prichindeii să traverseze blocul alimentar pentru a ajunge din dormitor la sala de mese și invers. Medicul nu a fost de acord, iar de aici și până la scandal nu a mai fost decât un pas.
Potrivit unui martor la incident, cearta a avut loc vinerea trecută, în jurul prânzului. Potrivit acestuia, scandalul dintre cele două s-a terminat cu o… bătaie. „Vineri, când am fost să îmi duc nepoții acasă de la grădiniță, am surprins un scandal între cadrele acestei unități. Scandal care s-a terminat cu un deznodământ surprinzător, dezgustător și tragic pentru mine, care am copiii acolo, pe mâna acelor cadre didactice, și anume… BÄ‚TAIA!!! Doctorița unității, pe nume Teodoru, și educatoarea Balaban Claudia s-au încăierat până la bătaie, la propriu vorbesc… Și au fost multe cazuri în care am fost pus în situația penibilă de a fi de față în diverse incidente, în care aceste cadre didactice se certau ca la ușa cortului de față cu părinții și copilașii, fără nicio jenă, discuții care se terminau cu amenințări și jigniri. Chiar zilele trecute, educatoarea Balaban Claudia a jignit și amenințat alt cadru didactic, de față cu părinții, printre care eram și eu”, ne-a scris martorul la incident. Potrivit acestuia, în aceeași zi, în jurul orei 16.00, a văzut o mașină de poliție în fața grădiniței, iar oamenii legii discutau cu educatoarea Claudia Balaban.


Contactată telefonic, doctorița Lăcrămioara Teodoru a susținut că a fost doar o discuție între ea și educatoare, „o mică prostioară”. „Nu pot să vă spun nimic, a fost o discuție la nivel de unitate. Din punctul meu de vedere, nu am nimic de comentat. La Poliție nu există nicio plângere. Eu nu vreau să acuz pe nimeni. A fost o mică prostioară, au fost niște vorbe care nu s-au aruncat la timpul potrivit, de la o discuție s-a ajuns la niște vorbe mai puțin ortodoxe. Nu am nimic personal cu nimeni, vreau ca totul să meargă bine, mai ales pentru copii”, a spus medicul Lăcrămioara Teodoru.
La rândul său, educatoarea Claudia Balaban a susținut că nu a fost niciun scandal și că nu sunt probleme între ea și doctoriță. „Nu s-a întâmplat nimic. Am cerut permisiunea de la doamna doctor să urmăm un alt traseu prin unitate decât cel normal, iar doamna nu ne-a permis și de aici au pornit niște discuții. Nu au fost probleme, nu a existat niciun scandal. Nu înseamnă că dacă am purtat niște discuții cu o colegă a fost un scandal”, a declarat educatoarea.
Directorul Școlii Gimnaziale „Mareșal Al. Averescu” din Adjud, Ioan Ciucur, școală căreia îi este arondată grădinița, a susținut că disputa dintre cele două s-a rezolvat amiabil. „Conflictul a plecat de la traseul copiilor de la dormitor la sala de mese, care trebuie să treacă prin blocul alimentar. Am stabilit cu doamna doctor că nu se poate, doamna Balaban a insistat să treacă cu copiii pe acolo, că sunt mici, și de aici a pornit tot scandalul. Conflictul s-a rezolvat amiabil, doamnele au recunoscut că au fost mai nervoase. Am stat de vorbă și vineri, și luni cu ele, nu era nimic deosebit. Și-au cerut scuze una alteia și mie pentru conflictul iscat”, a afirmat profesorul Ioan Ciucur.
Scandalul dintre cele două angajate ale grădiniței din Adjud a ajuns la urechile polițiștilor adjudeni, dar până în acest moment, potrivit inspectorului principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ, nu a fost înregistrată nicio plângere.

31 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?