Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Infopol : Evenimente rutiere-Persoană lovită de tren-Deces cercetat de polițiști-Radare


Evenimente rutiere

    La data de 27 octombrie a.c., ora 21.44, polițiștii din Mărășești l-au depistat pe M. Cătălin Ghiță, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 octombrie a.c., ora 10.35, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că pe strada Peneș Curcanul din s-a produs un eveniment rutier. La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, ambii conducători auto fiind testași alcoolscop rezultatul fiind negativ. În urma producerii evenimentului conducătorul auto C. Florentiu Gigi, de 38 ani, din municipiul Focșani a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Persoană lovită de tren

    La data de 27 octombrie a.c., ora 10.58, polițiștii TF Focșani au fost sesizați despre faptul că I. Adela, de 80 ani, din municipiul Focșani a fost accidentată de trenul Regio 14069 Brașov – Iași  în zona km 199+500m. Persoana a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, prezentând răni ușoare la nivelul capului și a membrelor superioare. Cercetările sunt continuate de în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 Deces cercetat de polițiști

    La data de 27 octombrie a.c., ora 15.45, polițiștii din Golești au fost sesizați despre faptul că L. Soltana, de 62 ani, din comuna Suraia, a fost găsită decedată la domiciliul său, de către o vecină. Cadavrul nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?