Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Adjudeanul Ilie Roşu, la maratonul cu numărul 97


La Sulina a avut loc cea de-a treia ediție a Maratonului Delta Dunării, competiție care a inclus probe de maraton, maraton ștafetă 42×1 km, semimaraton, 15 km și 5 km. Maratonul a făcut parte din ciclul de maratoane istorice „Din dragoste pentru România și istoria ei”, în organizarea Clubului Sportiv Eco Alpin în parteneriat cu DJST Tulcea și Primăria orașului Sulina. Startul a fost dat de fosta campioană mondială în proba de semimaraton, Elena Fidatov Moruzov, reprezentanta DJST Tulcea, care a alergat în proba de 15 km.
Maratonistul adjudean Ilie Roșu a alergat pentru a 97-a oară cu drapelul României într-un maraton, având lângă acesta și steagul Uniunii Europene. Maratonul s-a desfășurat pe străzile orașului Sulina, pe faleza Dunării, pe drumul care leagă Sulina de brațul Sfântul Gheorghe și pe malul mării, pe un traseu care a fost parcurs de două ori de maratoniști.
După încheierea festivității de premiere, două formații artistice alcătuite din elevi ai Liceului Jean Bart din Tulcea, care au alergat în ștafeta de maraton, au prezentat un program artistic care a inclus dansuri populare ale comunității grecești și dansuri moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?