Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

COD GALBEN de ploi şi ninsori!


Unsprezece județe din nordul, nord-estul și centrul țării sunt vineri, până la ora 23.00, sub avertizare cod galben de ploi și ninsori, în celelalte 13 județe atenționarea cod galben fiind ridicată, informează Adiministrația Națională de Meteorologie.
Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizarea emisă miercuri, 11 județe din cele 24 avertizare anterior rămânând sub cod galben până vineri, la ora 23.00, respectiv Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Covasna, Harghita, Mureș, Bistrița-Năsăud și Maramureș.
Potrivit avertizării, în jumătatea de nord a Moldovei și în zona Carpaților Orientali, vremea va continua să se răcească, vor fi precipitații mixte și se vor cumula cantități care vor depăși izolat 15 litri pe metru pătrat.
În județele Botoșani, Suceava și Neamț, precum și în zona de munte a județului Bacău, temporar vor predomina ninsorile.
Până spre sfârșitul zilei de sâmbătă, în regiunile sud-estice și pe crestele montane, vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăși la rafală 50-60 de kilometri pe oră.
Avertizarea cod galben emisă anterior, de joi seară până vineri, la ora 23.00, a fost ridicată pentru județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?