Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

„Ziua Ușilor Deschise” la parchetele din Focșani


Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și cei ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani organizează, vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, „Ziua Ușilor Deschise”, pentru a marca în acest fel Ziua Europeană a Justiției Civile.
    La data de 5 iunie 2003, Consiliul Europei și Uniunea Europeană au stabilit desfășurarea în fiecare an, la data de 25 octombrie, a Zilei Europene a Justiției Civile, cu scopul de a aduce în atenția publicului modul de funcționare a justiției și de a sprijini dezvoltarea unui spațiu judiciar comun european. „Cele două unități de parchet invită elevii de la instituțiile de învățământ din județul Vrancea să le viziteze sediul din Focșani, strada Cuza Vodă, numărul 34, ocazie cu care vor afla informații de interes despre modul în care pot urma o carieră juridică sau despre activitatea unităților de parchet (circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluționare). Totodată, sediul unităților de parchet  poate fi vizitat, în același interval orar, de orice persoană interesată”, a precizat procurorul Marinela Arginteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. 
    Reamintim că în aceeași zi se organizează „Ziua Ușilor Deschise” și la Tribunalul Vrancea și Judecătoria Focșani, în intervalul orar 9.30-14.00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?