Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Infopol : Evenimente rutiere – Mandat european executat de poliţişti – Viol cercetat de poliţişti – Tentativă de omor – Radare


Evenimente rutiere

La data de 21 octombrie a.c.,  ora 23.40, polițiștii focșăneni l-au depistat pe A. Marius Daniel, de 25 ani, din comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 22 octombrie a.c.,  ora 02.50, polițiștii focșăneni l-au depistat pe Åž. Vasile, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat european executat de polițiști

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii focșăneni l-au depistat pe L. Marius, în vârstă de 30 ani, din  localitate, pe numele căruia era emis un mandat internațional de arestare. Bărbatul a fost găsit la domiciliu și a fost prezentat sub escortă Curtii de Apel Galați în vederea confirmării mandatului.
Acesta era condamnat de către autoritățile italiene la 8 ani și 11 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, vătămare corporală gravă și tâlhărie.

Tentativă de omor

    La data de 21 octombrie a.c.,  ora 22.40, polițiștii focșăneni au fost sesizați de I. Marian, de 43 ani, din localitate, despre faptul că acesta ar fi fost înjunghiat cu un cuțit în zona coastelor de S. Corneliu, de 51 ani, agresiune comisă la intersecția străzilor Alecu Russo și Rodnei din municipiul  Focșani.
    Persoana agresată a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon Focșani unde a primit îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat o echipa de cercetare complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, iar în urma primelor verificări s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar  S. Corneliu i-a aplicat o lovitură cu un cuțit lui I. Marian.
    Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor.

Viol cercetat de polițiști
   
    La data de 22 octombrie a.c., ora 06.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați de angajații UPU despre faptul că în aceeași dimineata s-a prezentat H. Codrina, de 42 ani, care a susținut că a fost agresată fizic.
    În urma activităților complexe desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 21/22 octombrie a.c., în timp ce se afla se str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, femeia a fost acostată de doi bărbați, iar cu unul dintre aceștia a convenit să întrețină relații sexuale. La scurt timp cel de-al doilea bărbat a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, după care a obligat-o să îl însoțeasca la un local din comuna Urechești. În timp ce se deplasau cu un autoturism, femeia a mai fost deposedată și de geanta pe care o avea asupra ei. Când au ajuns la Popasul Bachus, femeia a reușit sa fugă și s-a deplasat la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a primi îngrijiri medicale.
    La scurt timp după sesizarea faptei polițiștii l-au depistat în comuna Urechești pe B. Sebi Marian, de 24 ani, din localitate și au stabilit faptul că acesta a obligat-o pe femeie să întrețină relatii sexuale, a agresat-o și a deposedat-o de geanta personală.
    Față de acesta a fost luată măsura reținerii, urmând ca la data de 23 octombrie a.c. să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.
    Cercetările sunt continuate în vedera documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?