Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Echipa de şah Speranţa Focşani, bronz la Campionatul Naţional


S-a încheiat Campionatul Național de șah pe echipe masculine – Divizia B – Seria Est Slănic Moldova (probabil cea mai puternică și echilibrată serie). Reprezentanta județului nostru, Clubul Municipal de Åžah Speranța Focșani, a obținut un rezultat onorabil, peste așteptările multora dintre iubitorii șahului și mai ales ale adversarilor, terminând pe locul al III-lea. Pe primele două locuri au terminat la egalitate de puncte Alex Brașov și Åžah Club Galați I.
Echipa noastră a realizat patru victorii, două egaluri și două înfrângeri, fiind aproape de performanța din urmă cu câțiva ani, când a reușit promovarea în Divizia A. Președintele executiv al clubului, doctor Marius Arghirescu, s-a arătat mulțumit de rezultat și considerăm că are de ce, motiv pentru care îl felicităm pentru eforturile depuse an de an în a prezenta la start o echipă competitivă și care să facă cinste șahului vrâncean.

Rezultatele echipei noastre, în ordinea rundelor jucate:
– Speranța Focșani – Voința Buzău  2,5 – 1,5;
–  Alex Brașov – Speranța Focșani 2,5 – 1,5;
–  Speranța Focșani – Viitorul Miercurea Ciuc 2,5 – 1, 5;
–  Cimentul Bicaz – Speranța Focșani 2,5 – 1,5;
–  Speranța Focșani – Åžah Club Cugir 3-1;
–  Speranța Focșani – Åžah Club Galați I  2-2;
–  Speranța Focșani – Åžah Club Galați II  2,5 – 1,5;
–  Speranța Focșani – Realitatea Huși 2 – 2.

Componența echipei din orașul de pe Milcov: la masa I Ciobanu Aurelian, la masa a II-a Scripcaru George-Daniel, la masa a III-a Iorga Corneliu, toți trei cu câte opt partide jucate, la masa a IV-a au jucat Negureanu Valentin (trei partide) și Pirici Gheorghe (cinci partide). De remarcat că în clasamentul celor mai buni jucători la masa I, Ciobanu Aurelian a obținut locul al II-lea cu 5,5 puncte și un procentaj de 75% iar în clasamentul celor mai buni jucători la masa a II-a, Scripcaru George-Daniel a obținut locul I cu 6,5 puncte și un procentaj de 81,3%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?