Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Camere de supraveghere furate de hoți


Doi tineri din comuna Urechești, județul Bacău, au fost prinși la furat în Vrancea. Cei doi sunt bănuiți că au furat patru camere de supraveghere, montate pe raza municipiului Adjud. De asemenea, potrivit polițiștilor, ei au încercat să mai sustragă și alte camere, dar au fost prinși. Mașina cu care se deplasau hoții, și în care se aflau inclusiv camerele furate, a fost oprită în trafic, iar în timp ce pasagerul a coborât din autoturism pentru a discuta cu oamenii legii, șoferul a demarat în trombă.
    Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. „În dimineața zilei de 10 octombrie a.c., polițiștii adjudeni au fost sesizați de dispecerul unei societăți comerciale despre faptul că 4 camere de supraveghere, care sunt montate pe raza municipiului, nu mai au semnal. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat lipsa celor 4 camere de supraveghere, iar la scurt timp au oprit în trafic un autoturism în care se aflau C. Ionuț, de 23 ani, și pasagerul R. Valentin Cosmin, de 23 ani, ambii din comuna Urechești, județul Bacău. După ce R. Valentin Cosmin a coborat din autoturism, conducătorul auto nu s-a supus somațiilor legale și a părăsit locul faptei. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că cei doi au sustras cele 4 camere. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Potrivit viceprimarului municipiului Adjud, Claudiu Cristea, camerele de supraveghere sustrase aparțin CUP și erau amplasate în afara localității, în zona unui puț de foraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?