Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Victorie şi eşec la juniori republicani


La Focșani, pe Milcovul, au venit, sâmbătă, echipele de fotbal  juniori A și juniori B ale Gloriei Buzău pentru meciurile de campionat cu formațiile similare ale LPS Focșani. Junorii A ai oaspeților încheiau, la ora meciului, prima treime a clasamentului, cu 10 puncte, în timp ce focșănenii încheiau treimea a doua, cu 5 puncte.
Elevii profesorului Daniel Bănică au făcut, însă, un joc bun, legat, consistent, au trimis de patru ori mingea în barele porții buzoienilor, dar au și înscris de două ori: prin Kumova, în minutul 72 și Grigorică, în minutul 75 și au câștigat pe merit. Formația de juniori A: Ichim, Ivanciu, Blănaru, Dima, George Duca – Pascu, Constantin – Grigorică, Kumova, Borcea. Juniorii B ai LPS au avut cea mai slabă evoluție din actuala ediție de campionat în fața unei echipe vecină de clasament, care s-a mulțumit să se apere și să arunce în față mingi către două vârfuri, jucători înalți, dar suficient de tehnici pentru a transforma în două goluri ocaziile oferite cu dărnicie de gazde, scor final, 2-0 pentru Gloria Buzău.
Primul lor gol a venit dintr-un șut trimis la vinclu, cam de pe malul Milcovului, iar Glavana a privit siderat cum mingea se duce în plasă. Echipa juniorilor B: Glavana – Dediu, Doagă, Salaoru, Carabă – Palade, Marin, Alexandru Duca, Zaharia, Ursu – Florea. Este limpede că echipa antrenată de Alin Samoilă Sava construiește mult, are posesie mai bună decât a adversarilor, dar nu se descurcă împotriva apărărilor aglomerate, găsește foarte greu drumul spre poarta adversă, marchează puțin. Așa se explică și faptul că nu are nici o victorie în șase etape.
Remarcabilă a fost galeria focșănenilor care și-a susținut favoriții fără încetare, de-a lungul celor două meciuri.  În etapa viitoare, echipele LPS Focșani vor juca la Sport Team București, sâmbătă, 11 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?