Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Infopol: Șoferi cu dosare penale, radare


Åžoferi cu dosare penale
La data de 3 septembrie a.c., ora 14.30, polițiștii din Gologanu l-au depistat pe G. Alexandru, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 4 septembrie a.c., ora 12.50, pe strada Maior Gheorghe Pastia din municipiul Focșani, polițiștii au depistat-o pe M. Niculina Nicoleta, din comuna Cotești, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 5 septembrie a.c., orele 02.20, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, polițiștii au depistat-o pe P. Elena Irina, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 5 septembrie a.c., ora 04.45, pe strada Culturii din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe C. Marius, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?