Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

CS Varancha Focşani – United Galaţi 4-6 (2-2), amical la Polivalentă


   Echipa de futsal Varancha Focșani a pierdut 4-6 (2-2), golurile echipei focșănene au fost marcate de Suvac, Chivu, Covaci și Alexandrescu, primul meci de pregătire, programat aseară în Sala Polivalentă împotriva colegei de serie, United Galați. Pe durata partidei, antrenorii Petrache Gurguiatu și Orlando Åžerbănică au testat mai mulți jucători tineri, dar și alții care au evoluat în echipa de fotbal CSM 2007 Focșani, apoi au ales să joace pentru formația de fotbal. Printre aceștia s-au aflat Toader, Suvac, Stanciu, Dumitriu, Toma și Mîndrescu.
   Sezonul competițional 2012-2013 al Ligii I de futsal, la care va participa și noua echipă a Focșaniului, CS Varancha, va debuta duminică, 16 septembrie, va alinia la start 11 echipe, iar unele jocuri vor fi transmise în direct de postul Digisport. Primele opt clasate vor evolua în play-off, iar ultimele trei echipe vor re-trograda în eșalonul secund. În prima rundă, formația de pe Milcov se va deplasa la Brașov, pentru confruntarea cu echipa locală, Inter Teliu, iar în etapa a doua, focșănenii vor evolua în fața propriilor suporteri împotriva covăsnenilor de la KSE Tg. Secuiesc (duminică, 23 septembrie).

Meci televizat în etapa a patra

   Prima apariție a echipei de futsal la TV se va produce în etapa a patra, când CS Varancha va întâlni în Sala Sporturilor formația United Galați. Partida este programată luni, 8 octombrie, de la ora 20.00 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi-sport 2. Antrenorii grupării focșănene și-au propus ca, la finalul sezonului, să ocupe o poziție în zona superioară a clasamentului și un parcurs cât mai lung în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?