Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Trupa Protha participă la Festivalul Mangalia Art


Trupa de teatru PROTHA, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, va participa cu spectacolul „Mecanica inimii”, după Mathias Malzieu, în perioada 19 – 21 septembrie, la cea de a V-a ediție a Festivalului Mangalia Art. Festivalul Mangalia Art este organizat de Asociația Thaliamar Mangalia, împreună cu Primăria Mangalia, și va avea loc la Casa de Cultură din localitate. La edițiile anterioare ale acestui festival, Trupa Protha a obținut premii importante pentru spectacolele puse în scenă. 
Spectacolul „Mecanica inimii” va fi pus în scenă în regia lui Cătălin Eduard Sfîrloagă. Președintele juriului festivalului de la Mangalia este actorul Marius Stănescu, de la Teatrul Odeon din București. „Spectacolul «Mecanica inimii» după Mathias Malzieu, al Trupei de Teatru Protha din Panciu, în regia lui Cătălin Eduard Sfîrloagă, a fost selectat să participe la cea de a V-a ediție a Festivalului Mangalia Art, în perioada 19 – 21.09.2014, la Casa de Cultură din Mangalia, organizat de către Asociația Thaliamar Mangalia și Primăria Mangalia.
Președintele juriului acestui festival este actorul Marius Stănescu, de la Teatrul Odeon din București. La edițiile anterioare ale acestui festival, pentru spectacolele «Țara lui Gufi» de Matei Vișniec și «Prințesa și porcarul» de Dumitru Solomon, trupei din Panciu i-au fost acordate Marele Premiu și Premiul Special al Juriului”, se precizează într-un comunicat primit pe adresa redacției.  
Participarea trupei de teatru Protha la acest festival este posibilă ca urmare a implicării Primăriei Panciu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?