Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Trei compartimente de la Spitalul Județean au șefi noi


Schimbări la Spitalul Județean de Urgență Focșani. După ce au fost scoase la concurs posturile de medici șefi de secție, 15 la număr, ieri, conducerea unității a decis să schimbe trei șefi de compartimente. Mai exact, au fost schimbați coordonatorii compartimentelor de Dermatologie-Venerologie, Gastroenterologie și O.R.L.


                      Medicul Nicolae Chirilă. Sursa FOTO: Facebook

Astfel, la compartimentul de Dermatologie Venerologie, în locul medicului Daniil Drăgună a fost numit doctorul Călin Belmega, la Compartimentul de Gastroenterologie în locul medicului Florentin Benguș a fost pus medicul Nicolae Chirilă. La Compartimentului de O.R.L. a fost numit ca și coordonator medicul Bogdan Marinescu. Aici, nu era delegat niciun coordonator, dar cel care se ocupa de activitatea compartimentului era fostul manager al Spitalului Județean, medicul Nicolae Moise.
Managerul Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă, spune că schimbarea făcută va fi benefică pentru unitate și pacienți. „Èšinând cont de situația existentă, în care mai mulți medici au vârstă de pensionare, dar și de lipsa unui coordonator, astăzi (ieri-n.r.) am numit trei coordonatori. Am făcut această schimbare, pentru că acești medici sunt tineri și aduc un suflu nou compartimentelor și cu siguranță vor face schimbări în bine. Vreau să le mulțumesc pe această cale foștilor coordonatori, medicii Daniil Drăgună și Florentin Benguș”, a spus managerul Mîndrilă.
Reamintim că și posturile de medici șefi de secție au fost scoase la concurs de către conducerea Spitalului Județean. Este vorba de 15 posturi, ultima zi de înscriere fiind luni, 15 septembrie.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?