Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Test util pentru handbaliştii Focşaniului


Formațiile de handbal de divizie A din Focșani și Buzău, colege de serie, s-au întâlnit, miercuri seara, într-o partidă de verificare, în Sala Polivalentă. CSM Focșani 2007 are un lot ușor remaniat față de finalul campionatului trecut: au plecat spre o carieră militară George Necoară și George Bălan, nu mai este în lot nici Constantin, a revenit la echipă Ionuț Cloșcă și au venit Valentin Mocanu, care a terminat junioratul la LPS Focșani și Alexandru Åžtefan, de la Adjud. Åži la HC Buzău 2012 au venit în intersezon patru jucători de bună calitate. 
Desfășurarea întâlnirii amicale avea să pună în evidență prestațiile noului portar al Buzăului ca și pe cele ale lui Cloșcă, în poarta Focșaniului, dar și nivelul pregătirii făcute în vederea viitoarei ediții de campionat. Dacă la gazde era de așteptat o evoluție bună, așa cum și-au obișnuit susținătorii elevii profesorului Viorel Ciubotaru, oaspeții au oferit o plăcută surpriză spectatorilor printr-un joc agresiv, dar în limitele regulamentului, cu combinații spectaculoase, finalizate cu șuturi la poartă și 21 de goluri. Focșănenii au avut momente în care și-au desființat adversarii, dar și perioade în care le-a secat inspirația în atac, iar apărarea s-a șubrezit serios.
Meciul a început cu un sec 6-0 pentru gazde, apoi, 8-2, pentru ca, până la pauză, tot avansul să se topească: 11-11. Începutul părții a doua a întâlnii i-a adus pe oaspeți în avantaj, până la 17-18, după care focșănenii s-au desprins la 28-21 până la final. CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu, Ungureanu – Tănase – 4 goluri, Alexandru – 2, Rotaru – 2, Năstăsie – 3, Vasilache, Gheorghe – 2, Neață – 2, Smeu – 2, Grămătic, Nelu – 5, Popa – 6, Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?