Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Locuri libere în învățământul profesional cu durata de 3 ani


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) a publicat lista cu unitățile de învățământ care mai au locuri disponibile pentru învățământul profesional de stat cu durata de trei ani, în anul școlar 2014-2015. Astfel, locurile rămase neocupate sunt distribuite, conform tabelului afișat de ISJ, la următoarele licee: Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani are disponibile 27 de locuri la specializarea electronică și automatizări și 4 locuri la mecanică, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” are disponibile 9 locuri la profilul industrie textilă și pielărie, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” sunt disponibile 19 locuri la specializarea construcții, instalații, lucrări publice. Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud are 2 locuri libere la specializarea mecanică, iar la Liceul Tehnologic din Odobești sunt 19 locuri rămase neocupate la profilul agricultură.
Conform calendarului admiterii în învățământul profesional cu durata de 3 ani, în zilele de 1 și 2 septembrie se face înscrierea candidaților. Pe 3 septembrie se va afișa lista candidaților înscriși și graficul de desfășurare a probei de preselecție și/sau a probei suplimentare de admitere după caz, precum și a tuturor informațiilor necesare privind organizarea probei suplimentare de admitere, dacă numărul candidaților înscriși este mai mare decât numărul locurilor oferite de unitatea de învățământ. Acolo unde va fi cazul, proba suplimentară va avea loc pe 8 septembrie, tot la această dată se vor afișa și rezultatele probei, iar pe 9 septembrie candidații declarați admiși vor depune dosarele de înscriere la unitățile de învățământ la care au fost declarați admiși.
Calendarul complet al etapei a treia a admiterii în învățământul profesional de stat cu durata de trei ani, pentru anul școlar 2014-2015  AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?