Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bebeluş rănit în urma unui accident produs pe E 85


Un bebeluș de trei luni a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, duminică, după ce a fost rănit în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc pe drumul european, iar polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers între mașini.
Potrivit informațiilor primite de la oamenii legii, șoferul unei autoutilitare înmatriculate în Vrancea, Cristinel V., nu a păstrat o distranță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În mașina mică se afla bebelușul de trei luni și părinții săi. În momentul impactului, bebelușul, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost proiectat pe podea, el suferind răni ușoare, după cum ne-au spus oamenii legii. Părinții săi nu au fost răniți, dar s-au speriat foarte tare. Deși nu părea să aibă răni grave, copilul a fost dus la spital pentru investigații medicale și pentru a primi îngrijiri de specialitate.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea ne-au precizat că fac în continuare verificări pentru a stabili cu exactitate mecanismul de producere a accidentului, dar și vinovăția. În funcție de rezultatele anchetei și de rănile suferite de bebeluș, se vor dispune măsurile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?