Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Monitorul vine pe strada Gheorghe Doja


Rubrica „Monitorul vine pe strada ta!” continuă astăzi, cu o vizită pe strada Gheorghe Doja. Vrem să vedem cum arată carosabilul, trotuarele, spațiile verzi, dacă este curățenie în zonă, iar copiii au locuri de joacă prin apropiere.
Orice probleme cu care vă confruntați pe această stradă ni le puteți comunica atât personal, de la ora 15.30, când vom fi în zonă, cât și prin comentarii pe site-ul www.monitorulvn.ro.
    „Vă așteptăm pe strada Gheorghe Doja, după o ploaie, veți avea ce vedea, o stradă care pe anumite porțiuni nu a fost reabilitată niciodată. De circa 48 de ani plătim impozitele la zi și nu beneficiem de confortul urban: canalizarea nu are „cădere”,(apa reziduală fiind în permanență pe conductă, iar mirosurile se întorc în case prin instalație), lipsă trotuare și aslfalt, gropi și denivelari demne de Off-Road, mirosuri greu de suportat de la „vecini”ce cresc vaci în dughene improvizate pe care le denumesc grajduri, răgete de vaci și viței private de foștii proprietari, ținute nemâncate cu zilele, lipsa totală a autorității locale. Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm”, ne-a scris un cititor pe site-ul nostru. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?