Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

SPARGERE la o școală din Vrancea


Școala din satul Argea, comuna Ploscuțeni, a fost spartă de hoți. Aceștia au plecat din incinta școlii cu șapte unități de calculator, după cum ne-a spus sursele noastre. Sesizarea cu privire la spargere a fost făcută joi, iar în urma acesteia, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a face verificările necesare. Data exactă a spargerii nu se știe. Din verificări a rezultat că autorii au pătruns în interiorul clădirii după ce au spart un geam. Apoi, ei au intrat în incinta unei săli amenajată ca laborator de informatică și au plecat cu cele șapte unități de calculator.
    Până vineri, anchetatorii nu stabiliseră cine a dat spargerea, dar ne-au spus că se fac verificări în continuare pentru prinderea autorilor și pentru recuperarea prejudiciului creat, asta în cazul în care se va putea stabili ce au făcut hoții cu bunurile furate.
    Directorul unității de învățământ, Adela Stoica, a precizat că spargerea a fost constatată joi de către îngrijitorul unității de învățământ. „Am fost sunată de îngrijitorul școlii, care locuiește vis-a-vis de unitatea de învățământ și mi-a spus că școala a fost spartă. S-au luat șapte unități de calculator și o sursă de alimentare”, a precizat Adela Stoica.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?