Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Infopol rutier


La data de 29 iulie a.c.,, ora 08.30, pe DJ 205 E, în comuna Vidra, Z. Genica, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism l-a surprins și accidentat ușor pe P. Nicolae, de 56 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe o bicicletă în aceeași direcție de mers. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 29 iulie a.c., ora 06.15, pe DN 2 D, în comuna Bolotești, C. Mihaela, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga intrând în coliziune cu auto marca Roman, condus regulamentar de C. Toader, de 55 ani, din comuna Reghiu. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a lui C. Bogdan Valentin, de 19 ani și S. Gabriel, de 30 ani, ambii pasageri în autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 28 iulie a.c., ora 12.15, pe DN 2 E 85, în comuna Garoafa, polițiștii l-au depistat pe C. Ionuț, de 33 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca era radiat din circulație din data de 21.12.2012.În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
 La data de 29 iulie a.c., ora 19.00, polițiștii din Negrilești l-au depistat pe L. Costică, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un ATV fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?