Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol rutier


La data de 29 iulie a.c., ora 18.00 , polițiștii din Å¢ifești l-au depistat pe P. Daniel, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  
 La data de 29 iulie a.c., ora 18.00, polițiștii din Măicănești l-au depistat  pe P. Daniel, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.  
 La data de 30 iulie a.c., ora 12.16, polițiștii rutieri l-au depistat pe DN 2 pe B. Sorin Emil, de 50 ani, din Piatra Neamț, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus. În cauză a fost întocmit dosar penal.  
 La data de 30 iulie a.c., ora 14.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că C. Mitică, de 61 ani, din s-a prezentat la secția UPU și a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate cu operativitate de polițiști s-a stabilit faptul că I. Valentin, de 33 ani, din municipiul Focsani, în timp ce conducea un autoturism și efectua manevra de mers inapoi, l-a acroșat pe C. Mitică, rănindu-l grav. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,12 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 30 iulie a.c., ora 16.35, polițiștii focșăneni l-au depistat pe S. Florin, de 31 ani, din comuna Boldu, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din data de 24.04.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat. 
 La data de 30 iulie a.c., ora 22.35, polițiștii din Păunești l-au depistat pe A. Valentin, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  
 La data de 30 iulie a.c., ora 20.30, polițiștii focșăneni l-au depistat pe D. Silviu Daniel, de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  
Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?