Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO: USL a semnat protocoalele locale la Odobeşti şi Broşteni


 

Uniunea Social Liberală Vrancea continuă acțiunea de semnare a protocoalelor dintre PSD și PNL la nivel local. Ieri au fost semnate protocoalele de colaborare între organizațiile locale ale PSD, PNL și PC din localitățile Odobești și Broșteni. La nivelul orașului Odobești protocolul a fost semnat de primarul Daniel Nicolaș(PSD), Andrei Åžtefanache(PNL) și Florin Mînea(PC). „Le-am arătat oamenilor ce am putut face în opoziție cu toate piedicile puse, și chiar am avut câteva realizări mari. Vreau să le arătăm oamenilor ce putem face și când vom ajunge la putere”, a afirmat primarul Daniel Nicolaș.
După semnarea protocolului, primarul Daniel Nicolaș a declarat că semnarea protocolului la nivel local arată că USL este singura alternativă viabilă pentru viitorul cetățenilor orașului Odobești și al întregii țări. „Este momentul în care trecem peste simpa-tiile și antipatiile personale și încercăm să acționăm doar în interesul major al celor pe care-i reprezentăm. Îmi doresc de la noua echipă constituită la nivel local să dea dovadă de altruism și seriozitate, să obțină cel mai bun scor electoral care să reprezinte vectorul politic pentru alegerile parlamentare și prezidențiale”, a spus primarul Daniel Nicolaș.
Mâine vor fi semnate protocoale la nivelul localităților Vulturu, Măicănești și Gologanu. Până în acest moment au mai fost semnate protocoale la Tîmboiești, Popești, Obrejița și Slobozia Bradului, Garoafa și Mărășești, Sihlea și Golești, Sihlea, Golești, Bolotești, Vidra, Slobozia Ciorăști, Dumbrăveni, Gugești, Slobozia Ciorăști, Dumbrăveni și Gugești. În zilele următoare USL va semna protocolul de colaborare la nivelul local în toate comunele județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?