Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Doar doi focșăneni din cartierul Gară au venit la întâlnirea cu primarul


Seria întâlnirilor cu cetățenii din municipiul Focșani, pentru dezbaterea proiectului de buget local pentru anul 2015, a debutat ieri cu un eșec. La prima întâlnire programată pentru zona Gară, organizată la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, au venit doar doi focșăneni interesați de tema dezbaterii organizată de Primăria municipiului Focșani. Unul dintre aceștia a fost sunat de la Primărie, întrucât este președintele unei asociații de proprietari, iar un altul a aflat de pe internet despre aceste dezbateri. 
 În sala de clasă a Colegiului Economic au fost prezenți primarul Decebal Bacinschi, viceprimarul Tudorel Trofin, consilieri locali arondați zonei Gară, funcționari din cadrul Primăriei Focșani, șefi de instituții subordonate municipalității și directorii societăților în care Consiliul Local este acționar majoritar, printre care și Manole Merchea, directorul SC ENET SA. „Oamenii nu mai sunt interesați, sunt ocupați cu alte treburi. În anii trecuți erau mulți, nu mai aveau loc în sală”, a explicat primarul Decebal Bacinschi lipsa de interes a cetățenilor pentru dezbaterile organizate de Primărie. Acesta a spus că ar fi necesară lipirea de anunțuri în scările de bloc, pentru o mai bună informare a cetățenilor referitoare la programul întâlnirilor cetățenești. Drept urmare, întâlnirea din zona Gară a fost reprogramată pentru săptămâna viitoare, miercuri, 25 iunie, la ora 18.00. 
 Astăzi, tot de la ora 17.00, focșănenii din zona Centru sunt așteptați la întâlnirea cu primarul Bacinschi și consilierii locali la Școala „Duiliu Zamfirescu” nr. 10.
Programul întâlnirilor zonale pentru dezbaterea bugetului local pentru anul 2015 este următorul:
– Marți, 17 iunie, ora 17.00 – Zona Autogara veche (4), la Școala „Duiliu Zamfirescu” nr. 10 
– Miercuri, 18 iunie, ora 17.00 – Zona Sud (5), la Școala nr. 8
– Joi, 19 iunie, ora 17.00 – Zona Bahne (3), la Școala nr. 3
– Luni, 23 iunie, ora 17.00 – Zona Centru și Obor (1 și 2), la Școala nr. 2
– Marți, 24 iunie, ora 17.00 – Zona Cartier Mândrești (6), la Școala Mândrești
– Miercuri, 25 iunie, ora 18.00 – Zona Gară (2 și 4), la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” – întâlnire reprogramată

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?