Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

În decurs de 4 ore, prins de două ori la volan deși nu avea permis


Un bărbat din comuna Soveja a fost depistat în trafic, de două ori într-un interval de câteva ore, în timp ce conducea un autoturism deși nu avea permis de conducere. Prima dată a fost tras pe dreapta sâmbătă, la ora 12.00. Pentru că nu avea permis, oamenii legii i-au întocmit dosar penal de cercetare. Șoferul de ocazie nu s-a mulțumit cu un singur dosar și a mai comis o infracțiune, câteva ore mai târziu. În jurul orei 16.00, oamenii legii l-au observat din nou în trafic și i-au făcut semn să oprească, mai ales că știau că nu are permis. De data aceasta, șoferul de ocazie mirosea a alcool. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul de ocazie a fost dus la spital pentru probe de sânge, iar polițiștii i-au făcut încă un dosar penal. „La data de 14 iunie a.c., ora 12.00, pe DC 509 în comuna Soveja, S. Tiberius, de 31 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Ulterior, la ora 16.00, pe același drum comunal, bărbatul a fost depistat conducând același autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a declarat ofițerul de presă al IPJ Vrancea, inspectorul principal Bogdan Toader. 
 Un alt șofer prins băut la volan este Cornel C., de 24 de ani, din comuna Nistorești. El a fost oprit în trafic la Vidra, duminică dimineață, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare. 
 Tot duminică dimineață, la ora 04.30, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, Marian Liviu R., de 27 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?