Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Imuno-nutriţia, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice


Revista Ce se întâmplă, doctore?, în parteneriat cu ImuPro, a organizat joi la Athenee Palace Hilton, seminarul Imuno-nutriția, o metodă de avangardă în lupta cu bolile cronice. Rapoartele Organizației Mondiale a Sănătății arată că jumătate din populația globului suferă de intoleranță alimentară, însă în acest moment doar 1 miliard de oameni sunt diagnosticați. Iar în România, se estimează că 8 din 10 români suferă de intoleranță alimentară de un anumit grad.
 Invitatul special al seminarului a fost Dr. Camille Lieners, consultant Åžtiințific ImuPro, un cunoscut expert în alergii și intoleranțe alimentare. 
 Specialiștii prezenți la eveniment au atras atenția asupra faptului că în multe cazuri alimentele considerate sănătoase ne pot face rău, nefiind tolerate de organism. Cele mai frecvente intoleranțe alimentare (alergii de gradul III) sunt la gluten, albuș de ou, produsele lactate și drojdia de brutărie.
 Semnele și simptomele intoleranței alimentare sunt următoarele: simptome de disconfort după masă, balonare, obezitate sau probleme cu greutatea, anxietate sau depresie, migrene, epuizare sau oboseală cronică, somnolență, constipație, diaree, flatulență, articulații dureroase, astm, congestie nazală, afecțiuni ale pielii, tulburări de comportament, sindromul colonului iritabil, boli auto-imune.
 Platforma on-line www.imupro300.ro oferă toate informațiile utile legate de testul ImuPro, atât pentru medici cât și pentru pacienți, și în plus cei interesați, pot achiziționa testele online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?