Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Străzi inundate în Focşani după furtuna de aseară


O furtună violentă s-a abătut aseară asupra municipiului Focșani, în jurul orei 18.30, spre surpriza tuturor, după o zi însorită și aproape caniculară, temperatura atingând în jurul orei 15.00, 34 de grade Celsius, conform termometrului de la „Ceasul rău”. După ce s-a întunecat în plină zi, cerul fiind acoperit de nori negri, timp de câteva zeci de minute ploaia torențială a spălat tot orașul. Preț de câteva minute, în trafic nu se putea vedea nimic din cauza ploii foarte dese, intensificată de vânt.

                      Strada Viilor 

 Multe străzi din oraș au fost inundate, din cauza faptului că sistemul de canalizare nu a putut face față răpăielii. Åžoferii au avut emoții, din nou, la traversarea pasajului Valcele, care a fost inundat după ce canalizarea a refulat. Unii șoferi au renunțat să traverseze pasajul din cauza nivelului ridicat al apei și au făcut cale întoarsă. Åži un microbuz de pe traseul 51 de la Transport Public Local a așteptat până când apa a mai scăzut, pentru a traversa.
 De asemenea, strada Viilor din zona Obor a fost transformată într-un canal navigabil, unde se putea circula doar cu barca. Valurile au refulat până pe strada Mărășești, această situație fiind întâlnită la fiecare ploaie mai serioasă. Åži strada Mărășești, in zona Penny, a fost cuprinsă de apă. Cu dificultate s-a circulat și pe șoseaua de centură a Focșaniului, unde apa s-a acumulat pe marginea carosabilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?