Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

INFOPOL


Mandat pus în executare de polițiști

    La data de 30 septembrie a.c., polițiștii din Mărășești au depistat un bărbat, în vârstă de 37 ani, din localitate, care deținea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 6 luni, emis de Judecătoria Panciu. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani, în vederea executării pedepsei.

Dosare penale la regimul circulației rutiere

    La data de 30 septembrie a.c., ora 11.15, în municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din com. Cotești, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 29 septembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 30 septembrie a.c., ora 13.45, pe DJ 204D, com. Suraia, polițiștii au depistat un bărbat, de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 2 septembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 30 septembrie a.c., polițiștii din Tîmboești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 45 ani, din municipiul Focșani, despre faptul că doi bărbați și o femeie i-au furat struguri în valoare de 600 lei dintr-o tarla cu viță-de-vie. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?