Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Filme pentru toți, la Focșani și Odobești


În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați din nou la film, la cinematograful Balada din incinta sediului Ansamblului Folcloric „Èšara Vrancei” din Focșani. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici sunt așteptați să vadă filmul de animație „Prințesa și broscoiul” (2010), dublat în limba română. Filmul, bazat pe clasicul basm al prințului transformat în broască de către un vrăjitor răuvoitor, care redevine om după ce este sărutat de aleasa inimii lui, constituie una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile. Pelicula a primit două nominalizări Oscar și o nominalizare Globul de Aur. Eroina principală este prima prințesă de culoare din istoria bogată a desenelor animate marca Walt Disney.
 De la ora 17.00 va rula filmul horror „Trăind printre demoni” (2013). Doi specialiști în paranormal, Ed și Lorraine Warren, sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor.
 La ora 19.00 va începe filmul de acțiune „Alertă de grad 0” (2013), cu Jamie Foxx. Filmul spune povestea unui polițist care a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Serviciul Secret, în mult visata echipă ce răspundea de protecția președintelui american. Nevrând să o supere cu această veste rea pe fiica sa, el o invită într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de teroriști e pe cale să expire, numai polițistul Cale își mai poate salva fiica, președintele și țara.
 Film va fi și la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești. Duminică, de la ora 11.00, copiii sunt invitați la animația „Goana după alune” (2014), iar duminică și luni, de la ora 17.00, odobeștenii pot vedea filmul românesc al anului 2014, „Selfie”. 
 Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?