Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Doi bărbați acuzați de omor și unul de tentativă, menținuți în arest


Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au decis luni să mențină starea de arest preventiv pentru trei bărbați, suspectați de săvârșirea infracțiunilor de omor ori tentativă de omor. Este vorba despre Ion M., în vârstă de 60 de ani, din Odobești, care în luna februarie a acestui an și-a omorât soția în bătaie, victima fiind lovită cu un băț peste cap și corp până a decedat. În cazul său, instanța a constat legalitatea actului de sesizare și legalitatea probelor și a actelor de efectuare a urmăririi penale și a dispus începerea judecății la termenul din 23 iunie, cu citarea părților.  
 Un alt bărbat, Sandu Petrișor S., de 25 de ani, din comuna Reghiu, care a fost trimis în judecată tot pentru comiterea infracțiunii de omor, va rămâne după gratii. Acesta ar fi ucis un bărbat de 58 de ani, din Odobești, care era concubinul mamei sale. S-a întâmplat anul trecut, în prima zi de Crăciun, conflictul pornind de la împărțirea banilor, după ce victima, agresorul și alte persoane au mers cu „capra”. Tânărul l-ar fi lovit în mod repetat pe bărbat și l-a lăsat în stradă, peste noapte, acesta decedând la spital, în Iași. „În temeiul art. 207 C.pr.pen., menține măsura arestării preventive față de inculpatul S. Sandu Petrișor. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Amână cauza și acordă termen la data de 09.06.2014”, se arată în soluția pronunțată în Camera de Consiliu. 
 Al treilea suspect care rămâne în arest preventiv este Ionuț Ionel C., de 29 de ani, din Gugești, acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a fost arestat pe 6 aprilie, după ce a fost la un pas de a-și ucide tatăl, în vârstă de 73 ani, lovindu-l cu o coadă de greblă și una de lopată, provocându-i astfel leziuni care i-au pus viața în pericol.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?