Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tentativă de tâlhărie pe Bulevardul Gării


Un tânăr de 19 ani a ajuns aseară la poliție pentru audieri, el fiind suspectat, după cum reiese din primele informații primite de la polițiști, de comiterea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie. Fapta a fost comisă pe Bulevardul Gării din Focșani, tânărul încercând să smulgă geanta unei persoane. Nu a reușit, iar la scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe principalul suspect, acesta fiind Rareș S., după cum ne-au spus oamenii legii.
    Aseară, în jurul orei 20.30, principalul suspect se afla la sediul poliției pentru a da detalii cu privire la fapta pe care ar fi comis-o. După audieri, polițiștii urmau să decidă dacă se impune luarea unei măsuri împotriva băiatului de 19 ani, care a vrut să smulgă geanta părții vătămate. Totodată, oamenii legii urmau să facă verificări și pentru a stabili dacă tânărul are sau nu antecedente penale.
    Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, a confirmat faptul că a existat o sesizare cu privire la acest incident, dar și că o persoană a ajuns la sediul poliției pentru audieri. În plus, el a adăugat că se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?