Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO : Formația Onyx din Tecuci și o familie din Adjud, implicate într-un accident la Domnești


 Patru persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs în această dimineață, pe drumul european 85, la Domnești, comuna Pufești. În accident au fost implicate două mașini: un Volvo înmatriculat în Suedia, în care se aflau două persoane, soț și soție, și un Audi înmatriculat în Galați, în care se afla un bărbat, soția lui și copilul celor doi. 
 Una dintre mașini, cel mai probabil autoturismul Audi, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu Volvo. În urma impactului, șoferul mașinii Volvo, care este din Adjud și care mergea prin sate pentru a cumpăra nuci, dând în schimb ulei și alte produse, a rămas prins între fiarele mașinii. El a fost scos de pompierii de la descarcerare, care l-au predat apoi echipajului medical. Toate cele patru persoane rănite erau conștiente. 
 Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească modul cum s-a produs accidentul, situația nefiind foarte clară în acest moment cu privire la vinovăție. Mașina cu numere de Galați era inscripționată cu numele Formației „Onyx” din Tecuci și, potrivit unor surse, în interior s-ar fi aflat chiar membrii acesteia. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?