Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

CS Elite Focşani, de patru ori pe podium la Buzău


O nouă competiție, alte rezultate bune pentru clubul de dans sportiv Elite Focșani. Zilele trecute, sportivii clubului focșănean au concurat cu succes la ediția din acest an a Cupei Happy Dance, întrecere organizată la Buzău. 
Performerii clubului condus de Iulian Mazilu au fost următorii sportivi: Iulian Mohonea și Larisa Avramescu – locul I la Clasa E (12-13 ani), Andrei Carp și Denisa Dodu – locul I la precompetițional, un dans cha cha și locul I la un dans vals lent, Mihai Stoian și Giulia Ghimici – locul II la precompetițional la un dans cha cha și locul V la un dans vals lent, Dumitru Petruț Tudor și Ana Vanessa Pleșca – locul IV la Clasa E (14-15 ani), Dragoș Neață și Diana Hîrcan – locul V la Clasa E (14-15 ani), Cătălin Clincescu și Camelia Panaite – locul VI la Open Standard (16-36 ani), locul VI la Open B Standard (16-35 ani) și locul V la Open Basic latino. 
Pe 25 mai, Dragoș Neață și Diana Hîrcan au participat la Cupa Star Dance de la Iași, unde cei doi dansatori focșăneni s-au clasat pe locul V în finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?