Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VREMEA se încălzeşte


Luni, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și desărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, local în zonele montane și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări asociate averselor. Minimele termice vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiuni spre 4 grade. 
În București, luni, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că maxima termică va fi de 25…26 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10…12 grade.
Marți, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, local la munte, în estul țării și izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?