Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PATRU oameni au fost răniți, după ce șoferul unui tir a adormit la volan


Un grav accident de circulație s-a produs ieri dimineață, la Dumbrăveni. Patru oameni au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare gravă, după ce șoferul unui tir a adormit la volan. Nenorocirea s-a petrecut la ora 5.30. 
Vasile C., de 51 de ani, cetățean moldovean, se deplasa cu un tir dinspre Focșani către Buzău. Tir-ul era încărcat cu fier, după cum ne-au spus polițiștii. La un moment dat, în comuna Dumbrăveni, șoferul tir-ului a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent cu o autoutilitară, care circula din sens opus și era condusă de Marian A., de 30 de ani, din Obrejița. După impact, tir-ul a ieșit în afara păriții carosabile, a doborât un stâlp de electricitate, a dărâmat gardul unui imobil și s-a oprit la un pas de casă. S-ar fi putut produce o adevărată tragedie dacă mastodontul nu s-ar fi oprit la timp, pentru că ar fi căzut peste locuință.
 În urma accidentului, trei persoane din autoutilitară, doi pasageri și șoferul, au fost rănite. Rănit a fost și șoferul tir-ului. Din informațiile primite de la polițiști, conducătorii auto s-au ales cu răni grave. 
        Șoferul nevinovat a rămas fără pavilionul urechii stângi
 Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea sunt de părere că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Ei spun că nu este exclus ca șoferul tir-ului să fi ațipit, moment în care a pierdut controlul autovehiculului. „Accidentul s-a produs la ora 5.30, pe raza comunei Dumbrăveni. Din primele verificări rezultă că un cetățean moldovean, în vârstă de 51 de ani, în timp ce conducea un tir dinspre Focșani către Buzău, pe raza comunei Dumbrăveni, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus. Apoi, tir-ul a ieșit în afara părții carosabile, unde a distrus un stâlp și un gard, oprindu-se în apropierea unui imobil. În urma accidentului, patru persoane, trei din autoutilitară și conducătorul tir-ului, au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare mai gravă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat inspectorul principal Cătălin Manea, de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea. 
 Rănile suferite de cei doi șoferi sunt destul de grave. Șoferul moldovean, care a provocat accidentul, a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, fractură deschisă antebraț stâng”. El este internat în Secția Ortopedie a Spitalului Județean. Celălalt șofer a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral deschis, cu smulgere pavilion ureche dreaptă, cotuzie toracică și de bazin”. El este internat în Secția Chirurgie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?