Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

A ajuns la spital în moarte clinică


Polițiștii fac cercetări cu privire la modul în care au survenit decesele a patru persoane. Sâmbătă, oamenii legii au fost sesizați de către angajații de la Spitalul din Adjud despre faptul că la unitatea lor a ajuns Anton B., de 59 de ani, din Ploscuțeni. În momentul în care a fost adus la spital, bărbatul se afla în moarte clinică, iar după o oră de resuscitare a fost declarat decedat. Din cercetările efectuate, a reieșit că bărbatul s-ar fi accidentat după ce a căzut peste o scândură. În momentul accidentului, Anton B. lucra la construirea casei fiului său.
Åži un bărbat de 48 de ani, din Vizantea, și-a găsit sfârșitul. Gheorghe O. a fost găsit decedat în locuință. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi suferit de epilepsie, iar cadavrul nu prezenta alte urme de violență. După efectuarea necropsiei se va stabili cu exactitate și cauza care a dus la moartea bărbatului.
Sâmbătă, lucrătorii Postului de Poliție din Bălești au fost sesizați despre faptul că Anica C., de 72 de ani, ar fi dispărut de la domiciliu. Din cercetările efectuate s-a constatat că în timp ce se întorcea de la o fântână, femeia a căzut într-o groapă adâncă de 7-8 metri, care se formase în urma unei alunecări de teren. Cadavrul a fost scos din groapă de angajații Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Vrancea și Buzău.
Åži o femeie din Arad, venită în vizită la niște rude din Gugești, și-a găsit sfârșitul. Oamenii legii spun că Tudorița D., de 72 de ani, ar fi avut afecțiuni cardiace. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?