Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Spitalul Municipal Adjud are chirurg plastician


Spitalul Municipal Adjud va avea, în curând, Compartiment de Chirurgie Estetică, Microchirurgie și Plastică. Acesta va funcționa în cadrul Compartimentelor de Chirurgie și Ortopedie, care au, la un loc, 42 de paturi de spitalizare. Pânâ în acest moment, conducerea unității a angajat un medic chirurg plastician. Este vorba de medicul Alexandru Mahovici, care a fost și singurul candidat la concursul organizat pentru ocuparea acestui post, în luna aprilie. 
Managerul spitalului, medicul Gheorghe Bercea, spune că în perioada imediat următoare, va trimite Ministerului Sănătății o solicitarea pentru aprobarea înființării Compartimentului de Chirurgie Estetică, Microchirurgie și Plastică, care va avea 5 paturi. „Acum că avem și medic specialist, vom trimite o solicitare la Ministerul Sănătății pentru aprobarea înființării Compartimentului de Chirurgie Plastică. Acesta va avea cinci paturi de spitalizare și este extrem de necesar, deoarece în județ avem doar doi medici plasticieni, care au un volum foarte mare de muncă. Plus, Spitalul Adjud deservește peste 70 de mii de persoane”, ne-a declarat medicul Bercea. 
Unitatea din Adjud dispune de aparatura necesară intervențiilor chirurgicale plastice, mai exact două microscoape operatorii și o masă chirurgicală, în valoare de 60 de mii de euro, primite de la două fundații, din Elveția și Olanda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?