Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Președintele Tribunalului Vrancea vrea la Curtea de Apel Bacău


Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va lua în discuție, în ședința de joi, cererea judecătorului Costică Diță, președintele Tribunalului Vrancea, de a fi numit într-o funcție de execuție la Curtea de Apel Bacău. Fiind judecător cu grad profesional de curte de apel, Costică Diță a solicitat  transferul la Bacău începând cu data de 15 iulie, când îi expiră mandatul de președinte al Tribunalului Vrancea.  
 În prezent, Diță judecă la Secția civilă II de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului. În acest an, magistratul nu a mai candidat pentru un nou mandat de președinte al instanței vrâncene, declarându-ne că și-a îndeplinit obiectivele. Costică Diță deține funcția de conducere la Tribunalul Vrancea din luna iulie 2011, după ce anterior, în perioada 2008-2011, a fost vicepreședinte al instanței. 
 Costică Diță a mai judecat și la Tribunalul Galați, Judecătoria Bacău și Judecătoria Târgu Secuiesc, la începutul carierei, în 1997. El deține titlul de doctor în Drept, obținut la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București în anul 2009 și are mai multe articole publicate în reviste de specialitate juridică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?