Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Gheorghe s-a „jucat” cu pistolul de ziua sa, iar acum este cercetat penal


Un bărbat de 64 de ani, din Adjud, și-a speriat vecinii joi seara, atunci când a tras un foc de armă. El se afla în fața blocului cu mai multe persoane, cu care ar fi consumat alcool, pentru că era ziua sa onomastică. Apoi, în urma unor discuții pe care le-a avut cu una dintre ele, bărbatul și-a scos pistolul cu bile de cauciuc, pe care îl deține legal, și a tras un foc, fără să se gândească nicio clipă că ar putea răni pe cineva.
    Incidentul s-a petrecut destul de târziu, polițiștii fiind sesizați cu privire la isprava bărbatului în jurul orei 22.30. Ei s-au deplasat pe strada Libertății din Adjud, acolo unde a avut loc incidentul, și au efectuat cercetarea la fața locului. „La data de 23 aprilie a.c., ora 22.30, polițiștii adjudeni au fost sesizati despre faptul că M. Gheorghe, de 64 ani, din localitate, aflându-se pe str. Libertății în fața blocului, a executat un foc cu un pistol. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal al unui pistol cu bile de cauciuc, armă neletală supusă autorizării, și a executat ilegal un foc cu acesta. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Totodată, se fac verificări în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor informații obținute pe surse, bărbatul ar fi avut o neînțelegere cu o persoană din grupul cu care se afla, așa că a vrut să o sperie pe aceasta. Aceleași surse ne-au spus că până ieri după-amiază, niciuna dintre persoanele cu care petrecea Gheorghe nu a depus vreo plângere. Nu este exclus nici ca Gheorghe să nu fi vrut să facă altceva decât să le arate amicilor lui cum se folosește arma pe care o deține.
    După incident nu s-a putut discuta cu bărbatul pentru că era băut, după cum ne-au spus anchetatorii. Oamenii legii ne-au precizat că dosarul a ajuns la Parchet pentru număr unic, urmând ca bărbatul să fie audiat pentru a explica ce a vrut să facă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?