Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO: A fost aprobat regulamentul de vânzare a locuințelor ANL


Consilierii locali focșăneni au aprobat în cadrul ședinței ordinare de joi, 27 martie, regulamentul de vânzare a locuințelor ANL din Focșani. Prețul de vânzare este de 326 de euro/metrul pătrat pentru suprafața construită efectiv (suprafața utilă a apartamentului, plus cota parte indiviză). Cheltuielile legate de realizarea cărții funciare și a certificatului energetic aferente fiecărei locuințe care va fi vândută vor fi suportate de Primăria Focșani.
    Tot joi, a fost aprobat un proiect de hotărâre privitor la aprobarea listei nominale cu persoanele cărora li se repartizează locuințe pentru tineri destinate închirierii, de tip ANL. Este vorba despre: Nistor Adriana – are un copil, va primi o garsonieră pe Strada Ulmului, Grigorescu Cristina Elena – fără copii, garsonieră pe Strada Pinului, Zlat Daniel – un copil, garsonieră pe Strada Bradului și Tudor Dumitru – fără copii, garsonieră pe Strada Democrației. „În termen de 15 zile de la adoptarea hotărârii beneficiarii repartițiilor au obligativitatea prezentării actelor în vederea încheierii contractelor de închiriere la serviciul de specialitate, sub sancțiunea anulării de drept a repartiției”, se arată în hotărârea de Consiliu Local adoptată joi.
    Aceste repartiții au fost posibile pentru că pe parcursul lunii martie unitățile locative au devenit libere ca urmare a cererilor de reziliere depuse de titularii contractelor de închiriere, cât și a cererilor de renunțare la repartiții, din cartierele Sud și Brăilei. Aceste locuințe au fost repartizate următorilor solicitanți din lista de priorități. Comisia socială de la Primărie, întrunită pe 21 martie, a analizat dosarele solicitanților din lista de priorități, repartizarea ANL-urilor realizându-se în ordinea listei de departajare a solicitanților cu punctaje egale, avându-se în vedere suprafața locuibilă pe membru de familie și numărul de copii ai familiei titularului.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?