Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Primarul Armencea, intervievat de liceeni de la Colegiul „Gh. Balş“


Un grup de elevi din cadrul Colegiului Tehnic „Gh. Balș” din Adjud a realizat un interviu, în exclusivitate, cu primarul localității, Constantin Armencea. Ar fi pentru prima dată când edilul dă un astfel de interviu, elevii având posibilitatea, cu această ocazie, să-și testeze abilitățile de jurnaliști. De asemenea, ei au putut lua pulsul municipiului chiar de la autorități, în acest caz primarul.
Interviul „Despre trecut, prezent și perspective” va putea fi citit în luna mai, când va fi lansat cel de-al treilea număr al revistei școlare „Mozaic”. „Eu îi felicit pe copii, pentru că într-o societate măcinată de multe probleme, nu renunță la ideea de performanță, deoarece aceasta e singura care va sta la baza viitoarei lor cariere. Îi felicit pentru că nu dau îndărăt de la muncă și îi felicit că se îndârjesc și vin din exterior cu nenumărate medalii și duc mai departe numele școlii. Sunt veritabili ambasadori ai educației românești”, a precizat primarul Constantin Armencea.
Noul număr al revistei „Mozaic”, care va apărea în cursul lunii mai, va avea 30 de pagini, toate de interes local, interesante pentru elevi și profesori dar și pentru cetățenii urbei de pe Trotuș.
De altfel, de-a lungul anilor, între Colegiul Tehnic „Gh. Balș” din Adjud și reprezentanții autorităților locale s-au creat relații frumoase, care s-au concretizat prin realizarea unor proiecte comune. Dintre acestea amintim proiectul „Cea mai mare lecție din lume”, dezvelirea bustului lui Gheorghe Balș, „Festivalul de tradiții și obiceiuri românești”, „Proiectul Leonardo da Vinci”, Simpozionul de la ChișinÇŽu și multe altele. În toate activitățile desfășurate, elevii și cadrele didactice au pus suflet și au creionat fața reală a școlii românești, creatoare de valori europene de veacuri.  
Așadar, toți cei care vor să citească articole interesante despre proiectele educaționale în care a fost implicat Colegiul Tehnic „Gh. Balș” din Adjud, dar și lucruri de noutate sau interviul acordat de primarul Armencea o pot face în luna mai. Cadrele didactice care s-au implicat în realizarea revistei sunt Maria Bârlă, Cecilia Sava și Tatiana Apostu. Publicația va fi distribuită doritorilor în mod gratuit. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?