Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Sâmbătă şi duminică, play-off la Focşani


Jocurile dintre CSM Focșani 2007 și Pro Volei Botoșani, din prima fază a play-off-ului Diviziei A2 la volei feminin, vor debuta sâmbătă, la ora 17,00, când cele două combatante se vor întâlni în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Duminică de la ora 11,00, cele două echipe se vor întâlni din nou de la ora 11,00, în Sala Polivalentă. Regulamentul play-off-ului dă drept câștigătoare echipa care obține două victorii din trei meciuri. Formația din Botoșani a dorit ca partida a doua, cea în care trebuia să fie gazdă, să aibă loc tot la Focșani.
Astfel se explică programarea celor două întâlniri la interval de o zi. CSM Focșani 2007 pornește ca mare favorită a acestei faze a play-off-ului, botoșănencele fiind, de fapt, o formație de junioare care a câștigat un singur joc în 10 etape și nu poate emite vreo pretenție la un rezultat bun la Focșani. Conducerea formaței focșănene a soluționat foarte dificila problemă a ridicătoarei după ce Zlatina Shtarbanova s-a accidentat grav: la echipa a revenit valoroasa Adina Samoilă Sava care, după două luni de antrenamente, s-a integrat într-o formulă de joc, radical diferită de cea din care a plecat la CSM București.
Până atunci are de trecut de Pro Volei Botoșani, în prima fază a play-off-ului, apoi are de câștigat unul dintre primele două locuri în a doua fază a play-off-ului, din 29 – 31 martie, la care mai participă Åžtiința Miroslava Iași, CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea și CSU Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?