Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Bătaie cu scânduri și cuțite într-un bar din Adjud


  Două persoane au ajuns la spital duminică seara, după ce s-au luat la bătaie într-un bar din Adjud. Incidentul a fost anunțat la ora 19.13, în încăierare fiind implicate patru persoane. Polițiștii au stabilit că în scandal au fost implicați Vasile C., de 24 de ani, și frații, Iulian M., de 22 de ani, Dănuț M., de 33 de ani, și Mihai M., de 36 de ani. 
Potrivit polițiștilor, în timpul disputei, Vasile C. a scos un cuțit și l-a înjunghiat în spate pe unul dintre frați, respectiv pe Iulian M., moment în care a fost lovit cu o scândură peste antebrațul drept. „La data de 16 martie 2014, ora 19.13, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați despre faptul că în jurul orelor 19.00, la un bar din localitate, a avut loc un scandal între C. Vasile, de 24 ani, și frații M. Iulian, de 22 ani, M. Dănuț, de 33 ani, și M. Mihai, de 36 ani. În timpul scandalului, C. Vasile l-a lovit cu un cuțit în spate pe M. Iulian, la rândul său fiind lovit cu o scândură peste antebrațul stâng”, ne-au explicat polițiștii. 
 După ce s-au lovit unii pe alții, doi dintre cei implicați în altercație, respectiv Vasile C. și Iulian M., s-au resimțit și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii au ajuns la Spitalul Municipal Adjud. Bărbatul înjunghiat în spate, Iulian M., a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență Focșani. El a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată hemitorace posterior stâng prin agresiune, fiind internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Acum se află în Secția Chirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani. Vasile C., bărbatul care a dat cu cuțitul, fiind apoi lovit cu scândura, a rămas internat la Spitalul Municipal Adjud, el fiind diagnosticat cu politraumatism prin agresiune fizică, plagă prin tăiere antebraț stâng, echimoză obraz stâng. 
Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare și așteaptă certificatele medico-legale cu leziunile suferite și numărul de zile de îngrijiri medicale ale victimelor, pentru a putea face încadrarea juridică a faptei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?