Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Liderii elevilor s-au întâlnit la Botoşani


    Președintele Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Vrancea, Tudor-Codrin Bostan, a contribuit alături de colegii săi din țară la realizarea planului de acțiune și a strategiei de dezvoltare ce vor fi implementate în acest mandat de Consiliul Național al Elevilor (CNE). Dezbaterile pe această temă au avut loc în cadrul Conferinței Naționale „Drumul DREPT în CNE”- Dezvoltare, Reprezentativitate, Egalitate, Proiecte, Teamwork, ce s-a desfășurat în perioada 7-9 martie la Botoșani.
    În prima zi a Conferinței, au fost făcute mai multe prezentări de proiecte, iar în a doua zi participanții la eveniment au elaborat activități suport, care să se plieze pe nevoile elevilor. Invitații la Conferință au participat activ la aceste workshopuri, găsind soluții reale pentru nevoile elevilor din România. Dintre inițiative putem enumera proiectul „Universități de Vară pentru Elevi”, scopul programului fiind acela de a oferi elevilor șansa de a se informa corect cu privire la alegerea facultății în cadrul căreia vor studia. Un alt proiect se referă la structurarea și implementarea activităților din cadrul programului „Åžcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
    Conferința Națională „Drumul DREPT în CNE” și-a îndeplinit scopul, în sensul că membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor, împreună cu partenerii acestei structuri, au elaborat un plan de acțiuni ce vizează apărarea și promovarea intereselor elevilor, precum și implicarea acestora în actul educațional, viața civică, socială și culturală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?