Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Sportivii de la CSM 2007 Focşani au mai obţinut 11 medalii la „Naţionale“


    Aproximativ 700 de sportivi legitimați la 38 de cluburi naționale, afiliate departamentului SKDUN din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, au luat startul în Centrul Sportiv „Apollo” din București, la Campionatele Naționale de SKDUN la toate categoriile de vârstă, începând de la copii și până la seniori și veterani. A fost o nouă competiție de succes pentru sportivii de la CSM 2007 Focșani pregătiți de sensei Daniel Fusaru, care au câștigat 11 medalii.
    Au devenit campioni naționali și au primit medaliile de aur Andreea Arginteanu, la kata, juniori, Dragoș Pantazică, la kata, cadeți și George Dochioiu, la kumite, juniori +70 kg. Pe locul al doilea, performanță pentru care au primit medaliile de argint, s-au clasat Mihai Ciobanu, la kumite open, tineret, Andreea Arginteanu, la kumite junioare -50 kg. și Andrei Mardare, la kata copii 2. Reușita lui Mihai Ciobanu este și mai de apreciat în condițiile în care el a trecut de doar de câteva luni la noua categorie de vârstă. Åži Andreea Arginteanu are o performanță remarcabilă, valoarosa sportivă nefiind complet refăcută după o mai veche accidentare. Medalii de bronz pentru locul al treilea au obținut Dragoș Pantazică, la kumite +65 kg., Bogdan Alpreotesei, la kata și kumite juniori -65 kg., Laurențiu Nemuț, la kumite juniori -62 kg. și Gabriela Popovici, la kumite, copii 3.
    Sensei Daniel Fusaru, care a concurat pentru Dinamo București, a câștigat, la rândul său, medalia de aur la kumite, la categoria de vârstă 35 de ani. „Nivelul crește de la an la an. Am văzut și copii foarte mici, de 7 ani, incredibil de talentați, ceea ce e foarte îmbucurător. Practic, schimbul de generații este asigurat. Mă bucur că acești puști fac karate din plăcere. E foarte important ca ei să rămână în sala de karate. MTS-ul trebuie să-i atragă, să-i stimuleze”, a precizat președintele departamentului SKDUN din cadrul Federației, shihan Aurel Pătru. Pentru karateka de la CSM 2007 Focșani urmează, peste două săptămâni, etapa de campionat național de la Ploiești și Campionatul European de la Eger, în Ungaria, în perioada 5-7 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?